Daiwa Emblem SCW QD-OT

19.499,00 рсд

Daiwa Emblem SCW QD-OT

OT oznaka ove verzije Emblem modela 45 SCW QD, koja je konstrukcijski gotovo identična „redovnim“ Emblem modelima, ali ima retro dizajn: poseduje preklapajuću ručicu One Touch,kao i drvenu dršku od ružinog drveta i špulnu u zlatnoj boji.
„Zlatna špulna“ predstavlja novu generaciju SCW Emblem modela Daiwinih dalekometnih mašinica. Dizajnom i stilom vrlo podseća na nenadmašne Daiwine modele Tournament ST, kod koje je, kao i kod ovog novog modela retro One Touch ručka…ipak.kao i slični ovom, novi modeli Emblema su u stvari: Daiwa Basia generacija 1 u cenovno povoljnijoj opciji.

Koristeći usporeni sistem namotavanje najlona, nazvan Slow Cross Wrap, za savršeno namotavanje najlona na špulnu, postiže se vrlo lagano oticanje strune prilikom zabačaja, a uz plitku 45mm dugu Long Cast špulnu, sa lakoćom se postižu lakši izbačaji, duži i preko 5% od klasičnih Big Pit mašinica!
Izuzetno snažan prenosni mehanizam od aluminijuma obezbeđuje visoku postojanost i rezervu snage za borbu i sa najkrupnijim šaranima i somovima. The Digiger II mehanizam obezbeđuje lagan i prefinjen rad mašinice, ali uz izuzetnu moć povlačenja: 106 cm za samo jedan okret ručice, idealno za pecanja na velikim daljinama! Najnaprednija i najpreciznija Daiwina frikciona kočnica QD- Quick Drag , koja je do sad bila primenjivana samo na Basia modelima, kočione snage 15kg, sada opemenjuje i ovaj model! Uz čekrksleduje i rezervna aluminijumska špulna kapaciteta 530m/ 0.35mm. Izuzetan odnos cene i kvaliteta, preporučujemo i za najzahtevnije ribolovce. Snaga frikcione kočnice: 15kg.
Izuzetna moć prilikom namotavanja: jednim okretim ručice, ovaj Emblem povlači 104cm najlona!

  • 45mm LC long cast Gold Spool
  • Slow Cross Wrap
  • QD Quick drag
  • HIP-High Impact Line Clip
  • One Touch folding handle and wooden knob
  • Air Rotor
  • Digigear II

 

Opis

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka oprema; Zemlja porekla – Kina; Proizvodjac – Daiwa-Cormoran Nemacka; Uvoznik – Formaxstore doo

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “Daiwa Emblem SCW QD-OT”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.