Primama Maros Mix World Carp serija 1kg

289,00 рсд

Primama Maros Mix World Carp serija 1kg

Naša firma se potrudila da napravi praškastu prihranu od odabranog, savršenog osnovnog materiala.Svaka primama ima sopstveni poseban ukus, miris i boju , koji daju najbolje rezultate u teškim ribolovnim situacijama.Maros Mix Series CARP prihrane sadrže betain (97% čist) , što je veoma efikasan atraktor za pecanje šarana.
EXTRA Šaran
Osnova za ovaj mix sastavljena je od biranih komponenti koje su na značajnom mestu u jelovniku šarana.Ova hrana srednje granulacije pogodna je za korištenje u svim godišnjim dobima. Hrani je dodat BETAIN, prirodni atraktor i stimulator apetita.
EXTRA Med
Boja,ukus i aroma brzo izazivaju pažnju amura,šarana i babuške. Može se uspešno koristiti već i u rano proleće. Za uspešnije zadržavanje ribe na hranjenom mestu preporučuje se dodavanje kuvanog semenja konoplje, pšenice, šećerca i sl.
EXTRA Jagoda
Po sastavu veoma slična osnovnoj EXTRA Šaran primami,ali sa razlikom što je ova primama sa aromom jagode i u crvenoj boji. Upotrebljava se u svim vremenskim prilikama, pogotovo u punoj sezoni u periodu maj- oktobar.
SPECIAL Šaran (Crveni)
Primama velike granulacije crvene boje razvijena za privlačenje krupnih riba.U kombinaciji sa ostalim tipovima šaran speciala je posebno efikasna.Voćna aroma prvenstveno privlači šarana i babušku,ali na hranjenom mestu može se očekivati i amur.
SPECIAL Šaran (Žuti)
Smeša hrane predvidjena za duboke vode. U sebi sadrži prodorne mediteranske arome i visok procenat mlevenih medenjaka. Ovaj sklad komponenti privlači šarana,krupnu deveriku i babušku.Ovo primama daje dobre rezultate i u ekstremno toplim uslovima. Upadljivom žutom bojom izaziva znatiželju vodenih stanovnika.

289,00 рсд
289,00 рсд
289,00 рсд
289,00 рсд
289,00 рсд

Opis

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka primama; Proizvođač: Maros Mix Kft; Zemlja porekla: Mađarska, EU; Uvoznik: Maros Mix d.o.o. Kikinda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “Primama Maros Mix World Carp serija 1kg”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.