Vaša korpa je trenutno prazna.

Назад у продавницу

PROČITAJTE – uslovi korišćenja

*Napomena:
Ukoliko ukupna vrednost porudžbine prelazi 6.000,00 dinara dostava je besplatna preko AKS Express kurirske službe kao i Post Expressom u standardnim dimenzijama pošiljke (60 x50x50cm) – izuzetak su olovna galanterija, primame, kao i druga roba koja je na sniženju! Za manje iznose dostava se tarifira prema aktuelnom cenovniku kurirske službe po Vašem izboru i plaćate uslugu dostave kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.Troškove dostave plaćate kuriru pri preuzimanju pošiljke

Po Vašoj želji, robu možemo isporučiti i Post Express  ili BEX kurirskom službom, ali u tom slučaju, kompletan trošak dostave robe pada na teret kupca- tj. ne odobravamo besplatnu dostavu!

Porudžbine koje smo primili subotom i nedeljom šalju se u ponedeljak i očekujte ih narednog dana.

**Napomena:
Ukoliko želite da robu platite preko računa kao poziv na broj koristite broj narudžbe koji će te dobiti u mail-u i stavite u napomeni prilikom popunjavanja podataka da je uplata preko računa i ako ste pravno lice obavezno navedite podatke: naziv firme, adresu, grad i PIB. Po uvidu u izvršeno plaćanje, istog dana Vam šaljemo narudžbinu. Za sva pitanja kontaktirajte nas na broj telefona: 023 / 510 360.

Brojevi žiro računa su:
ADDIKO BANKA: 165-6088-17
Banca Intesa: 160-323869-21