Vaša korpa je trenutno prazna.

Назад у продавницу

PROČITAJTE – uslovi korišćenja

*Napomena:
Ukoliko ukupna vrenost prelazi 5.000,00 dinara dostava je besplatna preko AKS Express kurirske službe. (izuzetak je olovna galanterija i Primame !!!) Za manje iznose dostava se tarifira prema aktuelnom cenovniku kurirske službe po Vašem izboru i plaćate uslugu dostave kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

Po Vašoj želji, robu možemo isporučiti i Post Express  ili BEX kurirskom službom, ali u tom slučaju, kompletan trošak dostave robe pada na teret kupca- tj. ne odobravamo besplatnu dostavu!

**Napomena:
Ukoliko želite da robu platite preko računa kao poziv na broj koristite broj narudžbe koji će te dobiti u mail-u i stavite u napomeni prilikom popunjavanja podataka da je uplata preko računa i ako ste pravno lice obavezno navedite podatke: naziv firme, adresu, grad i PIB. Po uvidu u izvršeno plaćanje, istog dana Vam šaljemo narudžbinu. Za sva pitanja kontaktirajte nas na broj telefona: 023 / 510 360.

Troškove dostave plaćate kuriru pri preuzimanju pošiljke, a ukoliko je Vaša kupovina u iznosu većem od 5.000,00 dinara dostava je besplatna putem AKS Express kurirske službe (dostava BEX-om ili Post Expressom je o Vašem trošku).

Brojevi žiro računa su:
ADDIKO BANKA: 165-6088-17
Banca Intesa: 160-323869-21