SLANJE KUPLJENIH ARTIKALA

Minimalna vrednost poručene robe koju šaljemo je 1000,00 dinara.

Isporuka naručene robe je AKS Express kurirskom službom ili Post Expressom na Vašu kućnu adresu. Za kupovine većeg iznosa od 6.000,00 dinara, dostava robe je besplatna preko AKS Express kurirske službe, kao i Post Expressom u standardnim dimenzijama pošiljke (60 x50x50cm) – izuzetak su olovna galanterija, primame, kao i druga roba koja je na sniženju! Za kupovinu manjeg iznosa od navedenog ili ukoliko želite dostavu nekom drugom kurirskom službom, trošak dostave robe je o Vašem trošku, koji plaćate kuriru u gotovini kada Vam dostavi pošiljku, uz otkupnu sumu za robu. Ako nam Vaša porudžbina stigne radnim danom do 14.00 časova – pokušaćemo da je pošaljemo istog dana, te je možete očekivati već sutradan. Po Vašoj želji, robu možemo isporučiti i Post Express ili BEX kurirskom službom, ali u tom slučaju, kompletan trošak dostave robe pada na teret kupca- tj. ne odobravamo besplatnu dostavu!

U slučaju reklamacije ili zamene robe i vraćanja iste iz bilo kog razloga (osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan proizvod)– svi troškovi naknadnih dostava padaju na teret kupca.

Sve naše proizvode možete pogledati u Prodavnici

Porudžbine koje smo primili subotom i nedeljom šalju se u ponedeljak i očekujte ih narednog dana.

Državnim praznicima i drugim neradnim danima pošiljke se ne isporučuju, odnosno biće isporučene prvog narednog radnog dana.

CENOVNIK AKS kurirske službe

CENOVNIK Post Express kurirske službe

Kalkulator BEX kurirske službe