Primama Elegance Grounbait 1000gr

299,00 RSD449,00 RSD

Primama Elegance Grounbait 1000gr

Najznačajnija karakteristika Elegance Method Green primame je da sadrži veoma visok procenat kvalitetnog ribljeg brašna. Ono je takođe uvozno (iz Holandije), izuzetnog kvaliteta i sa visokim sadržajem proteina. Odlučili smo se za holandskog proizvođača jer nudi visok i uvek isti kvalitet brašna sa velikim sadržajem proteina, za razliku od proizvođača iz zemalja Južne Amerike, čije proizvode koristi većina drugih proizvođača. Method Green primama je namenjena metod ribolovu šarana a naročito je odlična za komercijalna jezera gde je riba navikla na takvu ishranu jer ova primama veoma brzo privlači ribu i podstiče je da se hrani. Veoma je sitne granulacije i lepljiva ali se veoma lepo otvara u vodi. Kada šaran dođe na hranu sitna granulacija ostavlja maglu na hranilištu i tako još više privlači ribu. U zavisnosti od toga koliko je riba aktivna Method Green primamu možete obogatiti raznim mikro peletima, kuvanom konopljom i šećercem za veću atraktivnost i duže zadržavanje ribe na hranilištu.

FORMAX ELEGANCE LINIJA PRIMAMA

Nova Formax “Elegance” porodica primama posebno je dizajnirana za feeder ribolov i nastala kroz pažljivo sagledavanje potreba ovakvog ribolova na našim vodama. Razvijena je u saradnji sa našim test ribolovcima i poznatim takmičarima Darkom Todosijevićem i Sašom Cuckićem i u nju je uloženo jako puno vremena i truda.
Reč je o primamama visokog kvaliteta koje su bazirane na raznim žitaricama poput prosa, kukuruzu, uljanoj repici i konoplji. Nakon mlevenja u granulaciji 1 do 5 mm ovi sastojci (sem konoplje) nisu prošli nijedan oblik termičke obrade tako da su sve nutritivne vrednosti semena poput ulja, belančevina i ugljenih hidrata sačuvane u potpunosti. Takođe, u jednom manjem procentu korišćene su i uljane pogače kao što su suncokretova i sojina sačma a koje u sebi imaju preko 30% odnosno 38% veoma kvalitetnih proteina. Važan deo Elegance primama je i pomenuta konoplja jer je poznata kao veoma dobar izvor aminokiselina koje su izuzetno važne u primami. Kako bi sačuvali što veći procenat aminokiselina a opet obezbedili mogućnost upotrebe u formiranju primame, odlučili smo se za specifičnu obradu koja se sastoji od prženja u kontrolisanim uslovima i potom mlevenja. Sirovo zrno, bilo da je celo ili mleveno, uvek pluta dok se primenom navedenih metoda obrade dobija kvalitetna sirovina koja u potpunosti tone.Svaka Elegance primama sadrži naravno i određen deo keksa. On je najboljeg mogućeg kvaliteta, posebno selektovan i u zavisnosti od vrste primame sadrži manji ili veći čokolodani deo (ili je čak potpuno bez njega). Elegance primame sadrže takođe i mrvice u raznim bojama, neravnomernih oblika i veličina, a na kraju moramo pomenuti naravno i arome. Nismo bili zadovoljni aromama koje se mogu naći na domaćem tržištu pa smo za novu Elegance liniju primama koristili uvozne, holandske arome najvišeg kvaliteta, vrlo postojane, atraktivne i jake, u šta ćete se uveriti i sami čim otvorite kesu i pomirišete bilo koju od ovih primama.

Sve Elegance primame prošle su duge i rigorozne probe i testiranja na raznim terenima od strane naših test ribolovaca Darka Todosijevića, Saše Cuckića ali i celog Profi Formax Feeder tima i njihov sastav, granulacija i jačina aroma su pažljivo i dugo podešavani sve dok nismo dobili kvalitet primama koji zadovoljava zaista visoke standarde našeg Elegance asortimana. Nove Elegance primame će vam zato garantovano obezbediti prednost, privući ribu i zadržati je na mestu pa će vaše uživanje u feeder ribolovu biti maksimalno!

Очисти
Broj artikla: Nema podataka Kategorije: ,

Opis

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka oprema; Proizvođač: Viva Fishing Tackle Ltd; Uvoznik: “ForMax Store d.o.o. Novi Sad; Zemlja porekla: NR Kina;

Додатне информације

Aroma

Bream/Roach dark, Bream/Roach gold, Carp/Carassio, Carp/Carassio Coral, Method Green, River Red

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “Primama Elegance Grounbait 1000gr”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.