SBS Quest Base Mix M4 1kg

1.585,00 RSD

SBS Quest Base Mix M4 1kg

Jеdan od velikih novih proizvoda od SBS-a koji je pokreneut u 2010. godini, proizvod od najboljih SBS ovih materija za vrhunske boile. Komponente su upakovane u plastičnu providnu foliju, i precizno izmeren, da biste primenili pravi recept propisan na odredjenu težinu miksa. Моžete da napravite vrhunske SBS boile od pažljivo odabranog miksa, samo treba da dodate jaja u miks. Оvaj proizvod je lansiran sa neskrivenom namerom, da bi ribolovci čuli za nas i za naše proizvode, koji imaju izuzetnu lovnost na vodama, ali bez preteranog trošenja na razne aditive. Svih 9 Premijum aroma su dostupne, koje naši recepti zahtevaju za pravljenje vrhunskih boila. Ovo je fantastičan proizvod,treba ga probati jer sadrži sve potrebne hranljive materije i tečnosti za ribu, ali u prahu. Naravno, osim jaja.
Može se koristiti cele sezone.

Vreme kuvanja: (‘ – min, “ – sec.) 10 mm: 1’10”, 12 mm: 1’ 20”, 14 mm: 1’30”, 16 mm: 1’40”, 18 mm: 1’50”, 20 mm: 2’00”, 24 mm: 2’10”

Opis

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka primama; Proizvođač:SBS Kft; Zemlja porekla: Mađarska, EU; Uvoznik: Maros Mix d.o.o. Kikinda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “SBS Quest Base Mix M4 1kg”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.