N`ZON Super Slim Power Carp Feeder 3.90m 180g (11164-390)

14.499,00 рсд

N`ZON Super Slim Power Carp Feeder 3.90m 180g (11164-390)

N’Zon Super Slim Feeder štapovi pružaju optimalne karakteristike zabacivanja i visoku otpornost zahvaljujući veoma tankom prečniku blanka. Štapovi ove serije su izuzetno dobro izbalansirani, a HMC+ karbonski blank omogućava posebno precizno bacanje. Nakon zabacivanja, blank se brzo vraća u prvobitni položaj, što dodatno poboljšava performanse. Ručka sa Armlock dizajnom se lako prilagođava ispod ruke, čime se povećava udobnost tokom borbe sa snažnim ribama. N’Zon Super Slim serija pokriva sve vrste modernog pecanja sa hranilicom, nudeći štapove za različite udaljenosti i uslove ribolova.

Štapovi Carp Feeder modela iz N’Zon Super Slim serije su namenjeni za nekompromisno pecanje velikih šarana. Ovi snažni štapovi omogućavaju ribarima da se lako nose sa ribama teškim do 30 kilograma. Pored toga, N’Zon Super Slim Carp štapovi su idealni za pecanje na velikim rekama i za zabacivanje velikih, teških hranilica na većim udaljenostima.

Korišćenjem N’Zon Super Slim Feeder štapova, dobićete visoko kvalitetnu opremu koja omogućava precizan ribolov sa hranilicom, bez obzira na različite uslove ribolova. Fokusirani na performanse i udobnost, ovi štapovi su idealan izbor za ozbiljne pecaroše koji traže vrhunsku opremu za svoje ribolovačke avanture.

Karakteristike:
– HMC+® karbonski blank
– ArmLock® sekcija drške
– Ergonomski oblikovan rukohvat
– Navojni držač mašinice
– Seaguide® provodonici.

ISBN: 11164-390

Opis

Naziv robe: N`ZON SUPER SLIM POWER CARP FEEDER 3.90m 180g (11164-390)
Jedinica mere: komad
Izvoznik: Daiwa-Cormoran
Država porekla: KINA
Uvoznik: Formaxstore

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “N`ZON Super Slim Power Carp Feeder 3.90m 180g (11164-390)”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.