Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook with Teflon Coating

699,00 рсд

Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook with Teflon Coating

Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook Teflon Coating Veliki klasik medju šaranskim udicama ,prilagodljiva svim situacijama u ribolovu. Sa veoma oštrim i dugim vrhom i većom povratnom kukum, G-Carp A1 Super obezbeđuje brzo i sigurno kačenje.Idealan izbor za pecanje velikih riba.

699,00 рсд
699,00 рсд

Opis

Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook with Teflon Coating

Gamakatsu se smatra najboljim proizvodjačem udica na svetu. Udice se izradjuju u Japanu koristeći najnovije tehnologije proizvodnje visoko kvalitetnih čeličnih žica,hemijski oštrenih vrhova i upotrebe teflonskih premaza. Ove udice su dizajnirane za zahtevne ribolovce.

A1 je naziv materijala za proizvodnju specijalno dizajniranih udica. Ovaj materijal sadrži volfram i vanadijum, kojima se stvara potpuno jedinstven kombinacija materijala za udice.Ove udice su 20 odsto jače od udica izradjenih od standardnog čelika. A1 udice su lagane i izdržljive, vrh će trajati mnogo duže od konvencionalnih udica.

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka oprema; Proizvođač: Gamakatsu NL; Zemlja uvoza: Holandija,EU; Distributer: SPRO Corp.; Zemlja porekla: Japan; Uvoznik: Fishing World d.o.o. Borča-Beograd

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “Gamakatsu G-Carp A1 Super Hook with Teflon Coating”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.