Gamakatsu Udice A1 G-Carp Specialist

685,00 рсд699,00 рсд

Gamakatsu Udice A1 G-Carp Specialist

A1 G-Carp Specialist – standardna šaranska udica za većinu situacija. Nove A1 Gamakatsu udice nude ribarima 100% više samopouzdanja. Njihov je vek trajanja dva puta duži i otpornije su na habanje, tako da ne morate da brinete da li se udica posle višestruke upotrebe istupila.

685,00 рсд
699,00 рсд
699,00 рсд
685,00 рсд

Opis

Gamakatsu Udice A1 G-Carp Specialist

A1 G-Carp Specialist – standardna šaranska udica za većinu situacija

A1 je naziv materijala specijalno dizajniranog za proizvodnju udica. Ovaj materijal sadrži komponente kao što su Tungsten i Vanadijum, što je za proizvodnju udica apsolutno jedinstvena kombinacija. Udica od ovakvom materijala je jača za 20% što znači da ribolovci mogu koristiti manje udice za istu veličinu ribe. Manje udice omogućavaju bolju prezentaciju, a pored toga mogu se koristiti i manji mamci. Važan detalj je i to što manja i tanja udica lakše prodire u mamac i čini manju štetu na njemu. A1 udice su veoma izdržljive i na većim ribama a oštrije su 25% od običnih. Njihova oštrina je dugotrajnija, a tupljenje od peska i kamenja sa ovim udicama možete zaboraviti.

Nove A1 Gamakatsu udice nude ribarima 100% više samopouzdanja. Njihov je vek trajanja dva puta duži i otpornije su na habanje, tako da ne morate da brinete da li se udica posle višestruke upotrebe istupila.

Boja: crna
Komada u pakovanju: 10

 

 

.

DEKLARACIJA: Vrsta artikla: Ribolovačka oprema; Proizvođač: Gamakatsu NL; Zemlja uvoza: Holandija,EU; Distributer: SPRO Corp.; Zemlja porekla: Japan; Uvoznik: Fishing World d.o.o. Borča-Beograd

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će oceniti “Gamakatsu Udice A1 G-Carp Specialist”

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.